Newsletter
Produse noi
Pentru folosirea in bune conditii a www.fan-jucarii.ro se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de mai jos:
 
Drepturi de autor
 
Continutul sitului www.fan-jucarii.ro este protejat de legile cu privire la protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SC Solaris com SRL, a oricaror elemente din continutul sitului, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.
 
Securitatea datelor personale si a informatiilor
 
Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite de SC Solaris Com SRL, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., iar acestea nu vor fi furnizate sau vandute unei terte parti.
SC Solaris Com SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, in cazul unei solicitari justificate a acestora.
 
Declinarea responsabilitatii
 

SC Solaris Com SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, SC Solaris Com SRL isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

SC Solaris Com SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv SC Solaris Com SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va fi notificat in acest sens si isi va primi inapoi banii incasati de SC Solaris Com SRL pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.

Valoarea maxima a obligatiilor SC Solaris Com SRL, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de SC Solaris Com SRL de la clientul respectiv. Dupa expedierea produselor societatii SC Solaris Com SRL nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

 
Solutionarea litigiilor
 
Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului www.fan-jucarii.ro, utilizatorul este de acord ca legile romane in vigoare sa guverneze "Termeni si conditii de utilizare" iar orice disputa de orice fel care nu poate fi solutionata pe cale amiabila, va fi solutionata in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
In cazul in care politica noastra de confidentialitate se modifica, schimbarile va vor fi anuntate prin comunicare directa. Puteti alege sa fiti indepartat de pe lista noastra de destinatari de e-mailuri, contactandu-ne la fanjucarii@gmail.com.
 
Informatii generale
 
Acest website este proprietate a SC Solaris Com SRL si este intretinut si administrat de:
SC Solaris Com SRL
Str. Poiana Nr. 4. Sc. A, Ap. 4 Sibiu
 
Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in lei si includ TVA (20%).
Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.
 
Livrarea produselor
 
Livrarea produselor se va face prin curier rapid. Pentru tarife si conditii v. sectiunea Cum Cumpar?
 
Modul de plata
 
Pana la introducerea unui sistem de plata electronic plata se va face ramburs la primirea coletului sau in avans prin ordin de plata pe baza unei facturi proforme.
 
Garantia produselor
 
Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In maxim 24 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita societatii noastre returnarea produsului/produselor, numai in ambalajul original si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau – daca acest lucru nu este posibil - poate primi inapoi suma platita pentru acel produs. Toata responsabilitatea asupra acestor defectiuni revine in sarcina furnizorului.
 
Promotii si concursuri
 
SC Solaris Com SRL isi stabileste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul acestui site. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulamentul promotiei in care se inscrie. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre SC Solaris Com SRL in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.
 
Frauda
 
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.fan-jucarii.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.fan-jucarii.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva persoanelor care au incercat acest fapt.
 
Litigii
 
Orice litigiu aparut intre Client si Furnizor va fi rezolvat pe cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.
Forta majora invocata si probate de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii - cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei - pe intreaga durata a fortei majore.
 
Daune la transport
 
Daca din nefericire, produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la fanjucarii@gmail.com
 

Politica de retur:

Produsele livrate la adresa clientului in urma unei comenzi plasate online, fara a vedea produsul in magazin, se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara obligatia de a invoca vreun motiv.

In conformitate cu articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 cumparatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.

In cazul denuntarii produsul trebuie sa fie insotit de toate accesoriile si manualele de utilizare incluse, precum si certificatul de garantie (original), iar cutia acestuia sa nu fie deteriorata. Cheltuielile de restituire, se suporta conform legii, de catre cumparator. Rambursarea sumelor achitate pe produs se va face in cel mult 14 zile de la data denuntarii contractului, adica data primirii in magazin/depozit al produsului.

Pentru ca denuntarea sa fie completa, in afara de notificarea trimisa prin email ( sau confirmata telefonic la numarul 0731208209) trebuie sa trimiteti prin curier (Atentie: nu prin Posta Romana sau prin Prioripost) sau sa aduceti personal produsul (fara semne de uzura sau consum) impreuna cu:
a) cutia originala nedeteriorata
b) toate accesoriile primite,
c) o copie a facturii si numarul AWB (numarul expeditiei prin care v-a fost livrat produsul)

la adresa: Solaris COM - Str.Magheranului, Nr. 44 Sibiu

Livrarea produsului nu trebuie sa depaseasca 10 zile de la data la care ati comunicat faptul ca doriti sa returnati produsul.

Clientul este responsabil de:
- Ambalarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.
- Plata serviciilor de curierat pentru retur

 Viziteaza magazinul fan-jucarii.ro pe ShopMania Web-List, Indexul site-urilor romanesti Lista produse

Autoritatea Nationala Pentru Protectia ConsumatorilorANPC